digitálny kuchynský časovač ThermoPro TM-01

 
Recyklačný poplatok
0,02 €
DPH
20%
Cena s DPH vrátane poplatkov
9,58 €
Cena bez DPH vrátane poplatkov
7,98 €
Výrobca
THERMOPRO
Kód

054419

Part No.

PTS-014

Záruka spotrebiteľ
24 Mesiace
Záruka ostatné
12 Mesiace
Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách

- Žilina2 ks

- Bratislava0 ks

- Košice0 ks

- Externé skladyáno

Výrobca
THERMOPRO
Kód

054419

Part No.

PTS-014

Záruka spotrebiteľ
24 Mesiace
Záruka ostatné
12 Mesiace

Našli ste niekde nižšiu cenu?

Informujte nás!

    Popis produktu

    Stáva sa vám často, že zabudnete uvariť jedlo, zatiaľ čo pripravujete iný chod? Nemajte obavy! ThermoPro TM01 je multifunkčný minútnik, ktorý vám pomôže v kuchyni pri varení, cvičení alebo dokonca pri učení. Zobrazuje časovač súčasne s hodinami na veľkom digitálnom displeji. A keď je čas,ThermoPro TM01 vám to pripomenie pomocou budíka s nastaviteľnou hlasitosťou.

    Režim časovača a stopiek
    Zariadenie dokáže odpočítavať čas od jednej sekundy až po dvadsaťštyri hodín. Minútka je pomocníkom pri varení, grilovaní a pečení. Ukáže vám, koľko času vám zostáva na všetky prípravy. Stopky sa výborne používajú pri štúdiu alebo cvičení. Ukazujú, koľko času uplynulo, aby ste mali dobrú predstavu o svojom výkone.

    4 úrovne hlasitosti
    Budík má štyri úrovne hlasitosti s možnosťou nastavenia podľa vašich potrieb. Máte návštevu, ktorú nechcete rušiť pri varení? Nastavte budík na najnižšie nastavenie. Radi pri varení sledujete televíziu? Najvyššia úroveň zabezpečí, aby ste sa včas dozvedeli, kedy je jedlo pripravené.

    Dotykové zadné svetlo a LCD displej
    Pomocou bežne umiestneného dotykového tlačidla rozsvieťte displej a nastavte časovač pri slabom osvetlení v miestnosti. Displej sa rozsvieti na desať sekúnd pre úspornejšiu spotrebu batérie.

    Viacero možností umiestnenia V závislosti od vašich preferencií a dostupného priestoru v miestnosti ponúka ThermoPro TM01 dve možnosti umiestnenia. Zariadenie má na zadnej strane výklopný stojan a dva magnety na pevné pripevnenie na chladničku alebo iný magnetický povrch.

    Ideálna veľkosť
    Malé rozmery zaručujú, že zariadenie nezaberie veľa miesta. Zároveň si ho môžete jednoducho vložiť do vrecka a vziať so sebou na cesty. Toto malé zariadenie má však veľký 2,8" LCD displej s veľkými číslicami, ktorý umožňuje čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti.

    Funkcie:
    minúta
    stopky
    budík
    hodiny s veľkými číslami
    4 úrovne hlasitosti
    podsvietenie displeja
    viacero možností umiestnenia
    ideálna malá veľkosť
    Parametre

    Funkcie: minútka, hodiny, nastaviteľnosť
    materiál: plast
    hmotnosť: 136 g
    rozmery: 17 × 10 × 4,1 cm

    Dokumenty a súbory