digitálny teplomer a vlhkomer ThermoPro TP-358 (3"LCD, mob. aplikácia)

 
Recyklačný poplatok
0,02 €
DPH
20%
Cena s DPH vrátane poplatkov
22,67 €
Cena bez DPH vrátane poplatkov
18,89 €
Výrobca
THERMOPRO
Kód

054438

Part No.

PTS-067

Záruka spotrebiteľ
24 Mesiace
Záruka ostatné
12 Mesiace
Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách

- Žilina3 ks

- Bratislava0 ks

- Košice0 ks

- Externé skladynie

Výrobca
THERMOPRO
Kód

054438

Part No.

PTS-067

Záruka spotrebiteľ
24 Mesiace
Záruka ostatné
12 Mesiace

Našli ste niekde nižšiu cenu?

Informujte nás!

    Popis produktu

    Prehľadný domáci teplomer s meraním vlhkosti Veľký a prehľadný 3" displej vám umožní vidieť nielen aktuálnu teplotu a vlhkosť v miestnosti, ale aj aktuálny čas a deň. Obrovskou výhodou tohto typu je možnosť pripojiť sa k mobilnému telefónu alebo tabletu prostredníctvom aplikácie a získať štatistiky o teplote a vlhkosti za24 hodín, týždeň alebo rok**.
    Vďaka vysoko presným snímačom ThermoPro zariadenie TP358 sníma a zaznamenáva aj tie najmenšie zmeny teploty a vlhkosti. Indikátory vývoja teploty a vlhkosti vám umožnia reagovať vopred, napríklad nastaviť termostat alebo zvlhčovač vzduchu.
    Multi-senzorové aplikácie Aplikácia ThermoPro so snímačom podporuje pripojenie až 10 vnútorných teplomerov, vďaka čomu môžete nepretržite sledovať zmeny teploty a vlhkosti v celom dome a nastaviť termostat alebo zvlhčovač vzduchu tak, aby bol čo najpríjemnejší!

    Funkcia upozornenia
    Nastavte si vlastné rozsahy teploty a vlhkosti a aplikácia ThermoPro Sensor vás okamžite upozorní, keď teplota alebo vlhkosť klesne mimo nastaveného rozsahu.
    Vysoko presné švajčiarske senzory
    Zabudované vysoko presné digitálne snímače rýchlo a presne zaznamenávajú zmeny teploty a vlhkosti s presnosťou ±0,5°F / ±0,2 °C a ±2 %RH.
    Index tepla a indikátor komfortu vzduchu
    Aplikácia ThermoPro Sensor zobrazuje index tepla v reálnom čase, známy aj ako zdanlivá teplota, aby vám a vašej rodine poskytla najlepšiu starostlivosť. Indikátor komfortu vzduchu zobrazuje úroveň komfortu vášho domova na základe aktuálnej úrovne vlhkosti.

    Viacero možností umiestnenia
    eplomer môžete umiestniť kamkoľvek potrebujete vďaka jeho kompaktným rozmerom a mnohým možnostiam umiestnenia: stolový stojan, magnetická zadná strana na pripevnenie na chladničku alebo háčik na stenu.

    Funkcie:
    Izbový teplomer je vybavený veľkými číslicami na 3-palcovom podsvietenom LCD displeji, ktorý vám na prvý pohľad poskytne informácie o teplote a vlhkosti v reálnom čase.
    zobrazí aktuálny čas a deň
    Ak teplota alebo vlhkosť prekročí nastavené limity alebo ste mimo dosahu izbového teplomera, aplikácia okamžite odošle upozornenie do vášho smartfónu, aby ste mohli sledovať teplotné prostredie vo vašej domácnosti.
    Teplomer na meranie vnútornej vlhkosti má zabudovaný pokročilý švajčiarsky senzor, ktorý poskytuje vynikajúcu presnosť ±0,2 °C a ±2 %RH
    Ľahko použiteľná aplikácia obsahuje dynamický graf, ktorý možno zväčšovať a zmenšovať a zobrazovať tak teplotu a vlhkosť v ľubovoľnej hodine počas 24 hodín.
    Inteligentný snímač teploty a vlhkosti TP358 je vybavený pokročilým čipomBluetooth 5.0pre spoľahlivú silu signálu a dosah až 80 m**, vďaka čomu môžete získavať informácie o teplote a vlhkosti v reálnom čase odkiaľkoľvek v záhrade!

    Technické parametre:
    Pripojenie Bluetooth v smartfóne
    dosah: do 80 m
    Teplotný rozsah: -20 °C ~ 60 °C (-4 °F ~ 140 °F), s rozlíšením 0,1 °C/°F
    Rozsah merania vlhkosti: 10 % ~ 99 %, s rozlíšením 1 %
    Tolerancia teploty: ±0,2 °C (±0,5 °F)
    Tolerancia vlhkosti: ±2 % RH
    Jednotka zobrazenia teploty: C°/F°
    Veľkosť LCD displeja: 3 palce
    napájanie: 2 x AAA batérie

    Dokumenty a súbory