alkohol tester BACtrack C6 na kľúče

 
Recyklačný poplatok
0,02 €
DPH
20%
Cena s DPH vrátane poplatkov
88,96 €
Cena bez DPH vrátane poplatkov
74,13 €
Výrobca
BACTRACK
Kód

052980

Part No.

PBC-022-B

Záruka spotrebiteľ
24 Mesiace
Záruka ostatné
12 Mesiace
Dostupnosť po pobočkách

- Žilina0 ks

- Bratislava0 ks

- Košice0 ks

- Externé skladyáno

Výrobca
BACTRACK
Kód

052980

Part No.

PBC-022-B

Záruka spotrebiteľ
24 Mesiace
Záruka ostatné
12 Mesiace

Našli ste niekde nižšiu cenu?

Informujte nás!

    Popis produktu

    •Presné a dôveryhodné
    BACtrack prichádza s novým alkohol testerom nielen pre vodičov. Pokročilý elektrochemický palivový článok BluFire® poskytuje presné meranie. Rovnakú technológiu používajú nemocnice, polícia a iné inštitúcie, pretože ponúka najvyššiu úroveň presnosti. Technológia Pro-grade zaručuje maximálnu presnosť a konzistentné výsledky, na čom sa zhodujú aj odborníci z odvetvia. BACtrack má v tejto oblasti dlhoročné skúsenosti.

    •S telefónom alebo bez neho
    Ak chcete len skontrolovať hladinu alkoholu v tele, vystačíte si so samotným testerom. Na displeji OLED môžete jasne vidieť množstvo alkoholu v krvi. Ak chcete získať viac informácií, jednoducho pripojte telefón k alkohol testeru cez Bluetooth. V mobilnej aplikácii si potom môžete zobraziť štatistiky, ktoré vás informujú nielen o vašom aktuálnom stave, ale aj o približnom čase, keď obsah alkoholu v tele klesne na nulu.

    •Malý, ale šikovný
    Jednou z najväčších výhod tohto testera je jeho miniatúrna veľkosť a nízka hmotnosť. Vďaka tomu je vhodný na nosenie na kľúčoch. Alkohol tester je napájaný jednou batériou AAA, ktorá je súčasťou balenia. V balení dostanete aj 3 náhradné náustky, takže sa o alkohol tester môžete hygienicky podeliť s ďalšími osobami.

    •Jednoduché používanie
    Celý proces merania je veľmi jednoduchý. Najprv zariadenie zapnite stlačením tlačidla a výberom režimu. Po odpočítavaní menej ako 10 sekúnd môžete dýchať a na displeji alkohol testera okamžite uvidíte obsah alkoholu vo vašom tele.

    •Aplikácie pre systémy iOS a Android:
    Bactrack C8 je kompatibilný nielen s telefónmi so systémom Android a iOS, ale aj s hodinkami Apple Watch a aplikáciou Apple Health.

    •Funkcie:
    Pokročilá technológia BluFire®
    Rozmery: 56×48×17 mm
    Hmotnosť: 56 g
    Čas zahrievania: približne 10 s
    Čas fúkania: 5 s
    Merací rozsah: 0,00–4,00 ‰
    Prístroj zobrazuje namerané hodnoty v % BAC. Hodnoty v promile sú desaťkrát väčšie (napr. 0,13 % BAC=1,3 ‰)
    Tester alkoholu je kalibrovaný z výroby! Prístroj vydrží jeden rok bez kalibrácie alebo do 500 meraní! Potom ho odporúčame kalibrovať, aby boli výsledky čo najpresnejšie.