laserový merač vzdialenosti Xiaomi Duka/ATuMan LS5, 40m

 
Recyklačný poplatok
0,02 €
DPH
20%
Cena s DPH vrátane poplatkov
41,23 €
Cena bez DPH vrátane poplatkov
34,36 €
Výrobca
XIAOMI
Kód

054212

Part No.

PXI-565

Záruka spotrebiteľ
24 Mesiace
Záruka ostatné
12 Mesiace
Dostupnosť po pobočkách

- Žilina0 ks

- Bratislava0 ks

- Košice0 ks

- Externé skladyáno

Výrobca
XIAOMI
Kód

054212

Part No.

PXI-565

Záruka spotrebiteľ
24 Mesiace
Záruka ostatné
12 Mesiace

Našli ste niekde nižšiu cenu?

Informujte nás!

    Popis produktu

    Laserový merač vzdialenosti Duka LS 5 je užitočné zariadenie, ktoré zjednodušuje zložité meracie operácie.
    Výhody laserového diaľkomeru Duka LS 5
    V porovnaní s tradičnými meracími prístrojmi sa laserový diaľkomer Duka LS 5 považuje za pôsobivý technologický prelom v jeho konštrukcii. Prístroj má najmodernejší dotykový displej OLED a je vybavený 18timi vysoko presnými laserovými meracími metódami. Veľká batéria s kapacitou 280 mAh umožňuje až 4000 nepretržitých meraní na jedno nabitie.
    DUKA LS 5 má malý dizajn s 13 mm hrubým telom a nízkou hmotnosťou len 38 g , čo používateľom umožňuje pohodlne ho držať v ruke alebo ho kedykoľvek ľahko prenášať vo vrecku.
    Produkt je vybavený displejom OLED s vysokým rozlíšením, ktorý jasne a intuitívne zobrazuje parametre merania, jednoduchú interakciu jedným dotykom a poskytuje používateľom bezprecedentný zážitok z merania. Displej je vyrobený z tvrdeného skla 4H, má skvelú viditeľnosť a vysoké rozlíšenie, dobrú odolnosť proti nárazom, takže sa už nemusíte obávať poškriabania pri náhodnom páde. Okrem toho dizajn puzdra z hliníkovej zliatiny dodáva zariadeniu prémiový vzhľad a zvyšuje jeho odolnosť.
    Moderný, intuitívny dotykový displej
    V porovnaní s predchádzajúcim modelom DUKA LS-P, ktorý bol vybavený iba 1 funkčným tlačidlom na ovládanie, má táto nová verzia laserového diaľkomera DUKA LS-5 špeciálne vylepšený systém ovládania. Zariadenie využíva jedinečnú dotykovú obrazovku , podporuje operácie posúvaním zľava doprava, plynulé gestá hore-dole, čím poskytuje pohlcujúci používateľský zážitok.
    Integrácia 18 metód merania s vysokou presnosťou
    Rozmery sú relatívne "skromné", ale funkcie, ktoré DUKA LS 5 prináša, sú tejto kompaktnosti nepriamo úmerné. Dokáže vykonať merania a poskytnúť výsledky rýchlo, len za 1 sekundu. V prístroji je integrovaných aj 18 meracích metód, ktoré spĺňajú všetky rôzne životné potreby používateľov, ako napríklad: meranie výšky, výpočet plochy, meranie uhla, výpočet obvodu atď.
    Diaľkomer DUKA LS 5 je vybavený vysokokapacitnou lítium-polymérovou batériou s kapacitou 280 mAh, ktorá umožňuje nepretržité meranie až 4000 presných meraní na jedno nabitie prostredníctvom portu USB-C.

    Vlastnosti:
    18 metód merania
    jedinečné ovládanie displeja
    jednoduchý minimalistický dizajn

    Technické parametre:
    Materiál plášťa: hliníková zliatina + tvrdené sklo
    povrchová úprava: jemné leštenie + matné pieskovanie
    rozmery: 95×26,5×13 mm
    hmotnosť: 38 g
    Maximálna vzdialenosť merania laserom: 40 metrov
    Odchýlka laserového merania: ± 2 mm
    Kapacita batérie: 280mA/1,04Wh
    spôsob nabíjania: 5 V DC

    Dokumenty a súbory