Zobraziť menu
0
    0
    Košík je prázdny

    Produkt je vyradený!

    Produkt už nie je v našej ponuke.

    Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

    Ing. Daniel Poljak

    dpoljak@eurodata.sk

    Zrnková káva Kiribiri - Degustačný box 8x100g (100% Arabica)

    špeciálna ponuka

    Zrnková káva Kiribiri - Degustačný box 8x100g (100% Arabica)

    Výrobca
    EPSON
    Kód

    057948

    Výrobca
    EPSON
    Kód

    057948

    Našli ste niekde nižšiu cenu?

    Informujte nás!

      Popis produktu

      1.BRAZÍLIA (BRASILE) - Espirito Santo de Pinhal, v štáte Sao Paolo, produkuje jednu z najlepších káv v Brazílií. Už od zberu sú najlepšie kávové zrná triedené, aby vytvárali              výnimočnú kávovú zmes. Kombináciou týchto zŕn vzniká dokonalá rovnováha medzi príchuťou a arómou, káva s jemnou kyslosťou.
      Pôvod: Brazília, S. Paolo, Espirito Santo de Pinhal
      Nadmorská výška: 1100 – 1200m n. m

      2.HONDURAS - Praná káva špeciálnej kvality, modravo-zelenej farby je zberaná ručne raz ročne(od októbra do marca) takže takto môžu byť vytriedené najlepšie kávové bobule. Káva má medium telo a sladkú príchuť. Káva s arómou kandizovaného ovocia a medu.
      Pôvod: Honduras
      Zber: November – Marec
      Nadmorská výška: 1200 – 1500m n. m.

      3.PERU - Je to región charakteristický podložím bohatým na minerály a dobrými podmienkami na pestovanie kávy. Tieň hustej lesnej vegetácie pomáha každému zrnu rozvíjať výraznú čokoládovú a ovocnú vôňu.
      Pôvod: Perú - Cajamarca, San Ignacio
      Nadmorská výška: 1400 – 2000m n. m.

      4.GUATEMALA - Káva, ktorá má všetky vlastnosti vynikajúcej SHB kávy (Strictly Hard Bean – prísna tvrdosť zrna), pestovaná v nadmorskej výške viac než 1350 m n. m.  Má plné telo a veľmi sladko chutí, obsahuje tóny tmavej čokolády, ovocných bobúľ, karamelu a brilantnú stredne-vysokú kyslosť.
      Pôvod: Quatemala, Chimaltenango Acatenango
      Nadmorská výška: 1360 – 1650m n. m.
      Zber:  október - február

      5.KEŇA (KENYA) - Je to káva s dobre-definovanou a špeciálnou príchuťou, s komplexnou kyslosťou prostredníctvom prítomnosti kyseliny fosforečnej, ktorá sa môže postarať o chuť sýteného nápoja. Táto zvláštnosť ju definuje ako "Champagne" medzi kávami.
      Pôvod: Keňa
      Zber: Apríl-Jún / Október-December
      Nadmorská výška: 1400 – 1800m n. m.

      6.KOSTARICA (COSTARICA) - Kávy z Costa Rici patria medzi najlepšie na svete, sú unikátne a nezameniteľné vďaka nadmorskej výške a vulkanickej zemi bohatej na minerály. Oblasť San Marcos de Tarrazu má priaznivú klímu a nadmorská výška začína od 1200 m n. m. : tieto faktory prispievajú k pestovaniu najušľachtilejšej kávy klasifikovanej ako SHB (Strictly Hard Bean – prísna tvrdosť zrna). Káva rastúca v centrálnom údolí Costa Rica dostala názov "The Golden Bean" – “Zlaté zrno“.
      Pôvod: Kostarika
      Zber: December – Marec
      Nadmorská výška: 1200 – 1800m n. m.

      7.KOLOMBIA (COLOMBIA) - Káva vyrábaná v časti Huila, ktorá je domovom najlepších káv vo svete. Huila je považovaná za hlavnú oblasť Kolombie v kvalite produkovanej kávy zohľadňujúc životné prostredie a dáva veľký pozor na zloženie a úrodnosť pôdy. Huila je hlavne hornatá oblasť nachádzajúca sa v severnej časti regiónu Andean. Podmienky, počasie a oddanosť výrobcov spolu vytvárajú optimálne podmienky pre kvalitnú kávu.
      Pôvod: Kolombia
      Zber: Apríl-Máj, September-December
      Nadmorská výška: 1350 – 1800m n. m.

      8.ETIÓPIA (ETHIOPIA)  - Sidamo Mocca Adey je káva, ktorá pochádza z regiónu Sidamo, južne od hlavného mesta Addis Ababa, kde teplota a vlhká klíma s výdatnými zrážkami  vytvárajú ideálne klimatické podmienky pre pestovanie kávy. Sidamo káva má jedinečnú chuť a vôňu po sladkom citróne a kvetinových tónoch, ideálna rovnováha medzi kyslosťou a telom.
      Pôvod: Etiópia
      Zber: Október/Január
      Nadmorská výška: 1600 – 1900m n. m.